Tilbake

Arrangement

Strikk og drikk // EnergiMølla

Energimølla
post@energimolla.no
99437948
 
Lokasjon: Kongsberg
Kategori: Livssyn og religion
Pris: Gratis
https://energimolla.no/strikk-og-drikk-energimolla-2/

Beskrivelse:
Strikk og drikk er en tradisjon i mange byer, og etter at vi har kastet av oss lockdown og restriksjoner, er det på tide å møtes og være sosiale. Strikking fikk en helt fantastisk oppblomstring under pandemien, og nå kan vi jo også gjøre dette sammen. På Kongsberg har Strikk og drikk blitt arrangert før […]


Strikk og drikk er en tradisjon i mange byer, og etter at vi har kastet av oss lockdown og restriksjoner, er det på tide å møtes og være sosiale. Strikking fikk en helt fantastisk oppblomstring under pandemien, og nå kan vi jo også gjøre dette sammen.

På Kongsberg har Strikk og drikk blitt arrangert før i flere forskjellige varianter. For fjerde gang skal Energimølla være vertskap for Strikk og drikk! Her er det god plass, god kaffe, og eventuelt annet man ønsker kose seg med.

Ta med deg strikketøy, heklesaker, nupereller eller hva du selv måtte ønske, og møt opp. Om du er amatør eller proff betyr ikke noe, her er det rom for alle. Og vi hjelper hverandre mer enn gjerne, samlet har vi mye kunnskap! Her er det rom for å «nerde» over garn, teknikker og oppskrifter.

Dørene åpner 18:00


Del